.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 22 Απριλίου 2008

ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ-ΔΟΞΑΤΟ: 5-0! - ΤΥΠΙΚΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ Ο ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ, ΑΦΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ!!! 8η αγων. 2ης φάσης Α-1 Ε.Π.Σ.Δράμας

Το Σάββατο 19 Απριλίου 2008 οι κυπελλούχοι Δράμας "Φίλιπποι" Δοξάτου γνώρισαν βαριά ήττα με 5-0 από τον "Καστρινό".. Βασική λεπτομέρεια αυτού του παιχνιδιού είναι πως έγινε στο Δοξάτο, με τυπικά γηπεδούχο τον "Καστρινό"!





Επίσης, αγωνίστηκε μετά από πάρα πολύ καιρό ο Φύτος Περτσινίδης, προφανώς στο τελευταίο ματς της καριέρας του, εκτός βέβαια αν ξαναχρειαστεί... Και για να μην τρελαθούμε εντελώς, το ότι χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ 5 ΓΚΟΛ! Εκτός από τους νεαρούς, αγωνίστηκαν και οι Βογιατζής, Πετράς, Μπερνεάνου, Κοπαράνης, Ζάχαρης, Τσιαμούλης, Τουλούπης, βασικότατοι και έμπειροι ποδοσφαιριστές, ποδοσφαιριστές με παρουσίες σε μεγαλύτερες κατηγορίες (ο Ζάχαρης για παράδειγμα, αν και μόλις 19 και μισό ετών, έχει στη συλλογή του μετάλλια από πρωταθλήματα, κύπελλα και μια χρονιά στην Δ΄ Εθνική με τον Άγιο Αθανάσιο, κατά την οποία ήταν σχεδόν αναντικατάστατος..).

 Το γεγονός πως το Δοξάτο φέτος κατέκτησε το Κύπελλο δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να αδιαφορεί για οποιοδήποτε αγώνα, κι ας μην έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

 Εκτός από τους βαθμούς και τις δημόσιες σχέσεις, υπάρχει και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και η ΤΙΜΗ. 


Τα γκολ για τον "Καστρινό" πέτυχαν οι Τσιρακίδης(2), Κουμπρόγλου(2) και Κασάμπαλης.

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ(46' ΧΙΩΤΑΚΗΣ), ΜΠΕΡΝΕΑΝΟΥ, ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ(59' ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ), ΠΕΤΡΑΣ, ΚΟΠΑΡΑΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΖΑΧΑΡΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΤΣΙΑΜΟΥΛΗΣ, ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ(77' ΔΕΛΙΑΡΙΔΗΣ).

Για τον "Καστρινό" αγωνίστηκαν οι: ΓΑΖΑΝΗΣ, ΝΕΛΚΟΣ, ΛΑΦΑΖΑΝΙΔΗΣ(50' ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ), ΜΑΡΙΝΙΔΗΣ(70' ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ), ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ, ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ(20' ΞΕΝΙΔΗΣ), ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ, ΚΟΥΜΠΡΟΓΛΟΥ, ΤΣΙΡΑΚΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.

Τα άλλα αποτελέσματα:

Για την πρώτη εξάδα

ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ: 2-1
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ-ΠΕΤΡΟΥΣΑ: 3-4
Ν.ΑΜΙΣΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ: 2-0

Βαθμολογία

1. ΠΕΤΡΟΥΣΑ 71
2. ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 57
3. ΠΛΑΤΑΝΙΑ 52
4. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 51
5. Ν. ΑΜΙΣΟΣ 50
6. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 39

Για τη δεύτερη εξάδα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ-ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: 0-3 α.α.
ΚΥΡΓΙΑ-ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡ.: 2-0

Βαθμολογία

7. ΔΟΞΑΤΟ 44
8. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 39
9. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 38
10. ΚΥΡΓΙΑ 38
11. ΑΚΡΙΤΑΣ Ν. ΚΡ. 35
12. ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: